Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kappan



Ditt namn är kappan
jag värmer mig i
då nariga vinden biter kinden
och lungorna fylls av is
hycklaren jag ser som dig häcklade
Barnvagnarna
och profeten ska vi inte tala om
sågar itu människor i en låda

Nej såna går alltid med skitiga stövlar
efter trampat sin nästa i dyn!











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2022-11-19 04:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Ynkedom den som slog sin bror handen full av blod vet du finns där och läser mig varje dag.

2022-11-19

  morgonstjärna VIP
Detvör Peter Parker ni ska be om förlåtelse för alla år ni satt honom på trappan finns inte ord.
2022-11-19

  morgonstjärna VIP
Men ger er högsta betyg i konsten ta ifrån människor allt.
2022-11-19

  morgonstjärna VIP
Och sluta gnäll om kärlek. Den sagan stinker. Den som skadar älskad person inte normal. Kryp tillbaka därifrån ni kom.
2022-11-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP