Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer över mig i chockvåg efter chockvåg

Du kommer över mig
i chockvåg efter chockvåg,
jag kysser dina böljande bröst.
Rummet skälver av en
vilt förtrollande lust.
Vi ser stjärnorna genom
takfönstret, ett rabiat kaos,
känslor som svindlar ljus.
Ikväll ger vi oss hän gränslöst
i ett rent revolutionärt rus.
Jag kysser dina böljande bröst.
Rummet skälver av en
vilt förtrollande lust.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-11-19 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP