Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skepnad


Moln hänger tunga på streck
som våt tvätt
fastknåpade för att frystorka
Dunboll månsilverfrö
ritar över himlen
vita streck, det är vinter

snart första advent






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2022-11-20 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP