Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skattkartan



för att finna den nedgrävda skatten
följer vi varje tecken på kartan
som vi markerat på pergament
den kan liknas vid våra minnen
som vi gömt i vårat kartotek
för att aldrig glömma dem
som orsakat oss så många sår
Det största konststycket nog är
att inte vara bitter
över bortslösade år av svek




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-11-20 16:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Börjat julstäda
2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP