Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målat in sig i ett hörn

Det går att beskriva den sits
den nya regeringen satt sig i
genom lägga sig platt
för Erdogan och hans krav
för få en namnunderskrift
på ansökan till Nato
Diktatorn har nu börjat krig
med grannen Syrien
Hur ska regeringen
sopa det under mattan?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-11-21 06:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
himla bra
2024-01-06

  morgonstjärna VIP
gäsp ja hur
säger trött som fred flinta
jabbadabbadooo
2023-07-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP