Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel



Du kanske inte kan se mig i ögonen
men kan du se på dig själv i spegeln?

Vad gömmer sig bakom den självgoda masken
med det falska leendet?



Du vågar inte se efter, du är för feg
men jag kan säga dig att det inte är en vacker syn.
Ditt undermedvetna skriker ut sin ångest
med full kraft det är bara du som inte märker.
Du märker inte kylan i ditt hjärta eller sorgen i dina ögon,


Hur stor kan en dödligs börda vara?
Hur stor borde en dödligs börda vara?



Dessa frågor kretsar kring dig och bara dig,
bara du kan lösa mysteriet kring din stora sorg.
Lös det och börja leva, ta av dig masken och
se dig själv i spegeln och le, mer kan du inte göra.








Fri vers av Cassidy
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-08-08 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cassidy