Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade


När jag drömmer mig bort i mörkret

ser jag ditt ansikte närma sig

när jag försöker röra vid det

flyr det bort som en virvelvind

Vart tog du vägen min älskade

jag saknar dig så

där vi gick på vägen

till vår framtid

Varför gick vi vilse

jag saknar dig så




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-21 10:17



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert och sorgligt.
2022-11-21

  Blomma-Stjärna VIP
vemod o längtan i virvlande vind
2022-11-21

    Music mind VIP
Virvlande vackert.
2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP