Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå i vargens spår

Följ över snövidder

Känn Modet

Kraften i luften

Dras med av snö vindar

Visar  spåret av

 Mäktiga djur

De rör sig sakta mot dig

Stannar upp

Känner blicken

Kliver inte undan

Ser på dig

Rör sig sakta bort

Står stilla

Hjärtat bankar

Tiden står stilla

Vänder om

Följer fjället bort




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-21 12:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2022-11-22

  alicja lappalainen VIP
en fin metafor om kurage
2022-11-21

  Lustverket VIP
Kanske är människans bästa chans att uppleva anden att uppleva den genom ett djurs ögon. Särskilt ett vilt.
2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP