Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I asfaltrikets fjällmassiv

Morgonens
mjuka nysnövägar
har dagens vindar
och köldens
aftonandning
förvandlat till en
längsgående isskulptur

Inga tysta smygsteg
hörs längre
i asfaltrikets
knaggliga fjällmassiv
där stjärnor nu
reder sitt glimmerbo




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-21 19:30



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker text
2022-11-23

  Kajan VIP
Vackert ! Som att äntligen har det givits en frist från de kantiga, ofta smutsiga, moderna omgivningarna. Som en befrielse i ordform.
2022-11-23

  BenGust VIP
En fräck mix av fjällmassiv, stjärnor, is och asfalt uppmjukat av lite nysnö.
"Glimmerbo"; härligt uttryck.
2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP