Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdom



Vad säger det om människan
som inte behandlar nästan
som det vore sitt eget jag
allt som vackert är
lämnas att förblöda vid vägkanten
De undviker rampljuset
och i skydd av mörkret
sitter de bakom tangenter
med ett klick avslutar de livet
för den de manglat ned
under otaliga år av tortyr
Dessvärre tål de inte heller
höra sanningen den ska grävas ner
i samma grav som liket
Efter alla dessa hemska insikter
förblir igelkotten densamma
glädjen enbart den egna
lika väl som sorgen







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-22 02:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
verkligen
2023-08-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP