Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration: Svartvitt av Den skrivande tysta


Den första snön

Snön formar sin tysthet
lägger sitt vita täcke runt
våra sinnen.

Liften är klar och krisp.
Söker minnen
från barndomens vintrar.

Snöplogens brak, tö och slask
för oss tillbaka till den
gråa höstens verklighet.





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-22 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP