Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annie Lööf

Hon dansade
in i sosse parnassen
i den bästa stassen
sen var hon dö
tack och adjö




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-22 10:11



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kanske bättre det
Än att kleta ner
Sig själv med
Brunt bajs?
Såsom
vissa
andra?
2022-11-22

    ej medlem längre
djupt
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP