Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandlådan



Där samsas inte barnen
de högljudda kastar sand
på de tysta
det förargar mycket
cirkusdirektören
och drevern Karo finns med på ett hörn
försökte men lyckades inte
få ut sin lön
Jokern fick även packa sin resväska
trots brevet han lämnade in på centralen
"han som knappt kunde gå"
visste ingenting
om vad hände då var sjuk
på hela föreställningen
behöves ett annorlunda stuk




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-22 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP