Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bondfångare



Märkligt nog läser ett ord en rubrik
associerar till ett annat
visst är det så över nätet finns möjligheter
till lurendrejeri så här till jul
då kommer nyheter som ska locka flugan
spatsera på papperet
så den sitter fast som i en björnsax

hörde kanelen en expert informera
om hur skyddslösa vi är via våra nätverk
att vara vaksamma




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-11-22 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP