Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt ingen vara ensam.


Det finns

det fanns dom som skulle se dig

som skulle vara ditt beskydd

de som som aldrig såg 

där du ensam låg




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-09 10:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Alla behöver bli sedda oavsett vem det är
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP