Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel och pannkaka

Att bara orka trassla till livet på detta sätt
helt onödigt jaga upp sig
Börja meditera gå på en kurs
sluta fokusera på mjölken som surnat
Försök varva ner
visst finns det mycket tragiskt
Den som verkligen behöver klaga
gör det inte
En annan behöver mycket sömn
för nästa dagsverke
Oftast sitter jag under korkeken
som Ferdinand och önskar inte bli störd
den utan samvete blir aldrig
hos mig hörd
insett den alltför störd






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-11-23 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP