Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skötet


ett sköte är alltid menat att vara i centrum
ni är alltid menade att vara i centrum























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-24 16:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Livets moder med
sitt moderliv vi
alla kommit
ifrån. ..
Även Putin. ..
(faan trot?)

2022-11-24
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP