Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din entitet


när jag tänker på andens anlete
inkommer den ej inför min tanke

även utan att ens tanken ha tänkt
ankommer så min älskades skepnad

inför tanken, så tydligt samt tindrigt



































Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-20 20:02



Bookmark and Share


  Cower At The Man
Vad exakt vill du få sagt med tomrummet? Exakt vad, alltså, som i ett enda ord eller en enda mening - förmedla det i sådana fall.
2024-04-21
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP