Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Florista


ditt hjärta är av floristens
du ljusbringande blomma

fagra flamma
doftandes av den samma























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-04-09 18:37



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sensuellt!
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP