Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans rätt


vackra tjejer
vackra kvinnor

får alltid allt
som så en naturens lag

det äre ehuru en kvinnas rätt
alla kvinnors rätt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-09 18:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra fundering:
Att alla även
Kvinnor slippa
bli till en slags
maträtt för
vissa att
konsu
-mera
m.m?
;)

2023-09-10

  lodjuret/seglare VIP
Även en 'mindre fin människa' kan synas äta glass med ordgubbar i en liten restaurang med rödspätta med eller utan kokt potatis spenat samt en kvarts citron, serverad till middagen, varpå desserten är en som naturlig följd av samt sedan njutningen av en kopp hett.
2023-09-10
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP