Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min musa Maria


vi alla skall prisa dig salig
i total dyrkan av din entitet
din vördighets essens

som får våra sinnen att eskaltera
ögon att sukta
samt blod att åtrå

/ totus tuus
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-03 15:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Huru skall väl detta sluta, med spel på harpa eller luta, kanske med en sliten sång, en du hör gong på gång, någon sångare kan bli hörd, kanske även en som lätt störd, eller så viskar i dunkel bara, någon klädd ut barnaskara...
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP