Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HOT MOT POLITIKER OCH MYNDIGHETER

Politiker och myndigheter som känner
sig hotade gör detta med all rätt när de
utnyttjar sin position i samhället till att
utföra andra saker av kriminell karaktär.

Det händer titt som tätt att auktoritärt
förtroendeingivande aktörer på ansvars-
fyllda poster i samhället ertappats med
att bryta mot en eller flera lagar som de
är repressenterade följa.

Det borde vara förenat med brott mot
rikets säkerhet och demokrati att inlåta
vem som helst som har råd utbilda sig
till vad som helst,för som sagt vill man
seriöst bekämpa brottsligheten i sam-
hället bör man börja innifrån.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2022-11-24 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP