Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Rundtur i hjärngården. Av Jack E. Gladh 2022-11-25. Datum anger när texten lästes, oavsett när den publicerades.


Kommentar på en text (2534) bara ord




Har själv funderat på om det spelar stor roll hur
en författare av en text, författar och skriver sin text,
sina möjligt lästa ord av annan

och kommit fram till att jag visserligen uppskattar
stundom hur ord syns skrivna, men att känslan bakom
är nog.

Vad en än tror om livet 'före' och 'efter',
än en sorts offentlig hemlighet,
envar har att möjligt nysta i.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2023-05-23 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP