Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekviem

Dirigenten höjer taktpinnen
rekviem dånar från körläktaren
när den svarta limousinen
lämnar sjukhusets källare
med sin kvarlevslast.
Bäst att ladda Ipaden
innan bruset slocknar.
Jag kör hem med min elbil
pluggar in innan strömmen tar slut.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-29 10:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra fångat om avsked, liv, död, energi och sång…
2022-12-01

    Lena Staaf VIP
Bäst att montera lite solpaneler hemma för säkerhets skull.
Men det oundvikliga slutet kan vi inte värja oss mot.
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP