Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkrädd


spännande deckare
med otäckt slut
skapar farlighetsfulla skuggor

måste tända i hallen
bara för att våga passera

som ett ensamt barn
mörkrädd och monstertroende
söker jag täckets värn






Fri vers av Ellen Herdis
Läst 591 gånger
Publicerad 2004-11-01 17:27



Bookmark and Share


  Thorgal
Låter som mig...

Bra. Snygg skrivet. :)
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ellen Herdis
Ellen Herdis