Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men skriv då

skriv skriv skriv

*

har precis sugit i mig en milkshake
med blåbärssmak
får väl snart sockerchock

två pojkar sitter i soffan
och diskuterar \"vem skapade Gud?\"
och jag suckar uttråkad

gå härifrån
låt mig få sova
jag vill bädda om soffan till säng

*

men skit i det
jag uttrycker mig inte poetiskt
nog
för att räknas

*




Fri vers av Ellen Herdis
Läst 523 gånger
Publicerad 2005-10-07 00:24



Bookmark and Share


    pladask
ja, vad är poetiskt nog för att vara poesi?
2008-10-21

  Daniel_78 VIP
något får mig att nicka leende att detta är bra!

Milkshake på dig, skål!
2005-10-17

  SofiaN
Oj, jag äääälskar såna här löstagna dikter om egentligen ingenting men med massa innehåll och formueringar. Du lyckades perfekt!!
Bra bra braaaa
2005-10-17

  Propella
Strålande!
2005-10-17

    judas ifrån hemavan
jag tycker det här var bra och uppiggande läsning, riktigt anti-poetiskt poetiskt... schysst helt enkelt...
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ellen Herdis
Ellen Herdis