Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgonfrukost och lunch klokuggla.


Rubrik saknas


börjat andas svagt igen
utan ont i höger sida
efter gallstensoperation
hade en hård kudde
tryckte mot såret gjorde lika ont
hosta eller då magmuskler rörde sig
Ackja är ett åkdon för samer
även en suck vad händer?
Undrade över en figurant, inte längre
försöker reda ut knuten ni gjort,
för den skull inte nyfiken.
Är ju blockad
men du talar genom andras mun
Det där med dra ut tänderna på en alkis?
Men snälla anden..
Alltför mycket går tråden av
Och .har inte för vana hora som andra
Fläskläpp fåt av allt


Kräver inte mycket, bara få vara mig själv.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-11-30 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP