Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmer

 Mina 

Frysna händer

Du håller om dem

Snö kristallerna

Faller ned

Lägger sig mjukt 

På marken

Du ritar 

Ett hjärta

För oss i snön

Vi går vidare

In i värmen

Fram till brasan

Står 

Tätt tätt 

Till varann

Lågorna lyser

Värmer 

I nattens djup

Rummet 

Speglar bara

Kärleksfull ro.

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-01 10:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande.
2022-12-02

  alicja lappalainen VIP
kontraster skapar känsla av trygghet och balans.
2022-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP