Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ordet Happiness/Lycka


Miss Happiness

Miss happiness är kvinnan
Miss happiness är känslan
Vem vill inte känna lycka?
Jag vet inte, inte jag iallafall.
-
She's a woman. It's a feeling.
Miss happiness. Do you know her?
I would like to get a chance to do.
Who wouldn't? At least not me...




Skapa | Skriva av PEFJ - Poesi
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-12-02 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi