Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det står i Piratens bok att Bombi Bitt nålat ihop sina byxor med säkerhetsnålar. Lustigt sammanträffande.


PUNKENS BOMBI BITT

Hans hår var grönt

och inte rött

Kostymen den var grå

Men själva intensiteten

var gemensam för de två

 

"London Calling"

var en massiv hit

när jag mötte

punkens Bombi Bitt

 

 

Ständigt full av upptåg

Livet var ett äventyr

Det snurrade rätt fort ibland

men han blev aldrig yr

 

Han som stod

när andra sade "Sitt!"

Sådan var han

punkens Bombi Bitt

 

 

Så landade den främmande

uti Älvkarleby

I vissas ögon skrämmande

som från en tropisk vy

 

Alla flickor

ville ta en titt

när jag kom med

punkens Bombi Bitt

 

 

Hans vagga stod

i Stockholms stad

och ej i Tosterup

Hans kista stod i Gävle

Han ville ända upp

 

Staden låg så tyst

och landet vitt

när jag mötte 

punkens Bombi Bitt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-12-02 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP