Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Penicillinet



Vem som äter maten med smärtlindring
inte jag att bedöma
placerar den framför nosen
och nogsamt placerat ut foder till de andra två
men kan inte på en stol sitta och se på
annat har även att göra

Gomorgon älskade uggla<3

hoppar upp på sparkcykeln
får se om hinner fånga ord i farten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-12-07 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP