Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MELODI: "LIVING BY NUMBERS", NEW MUSIK.


VÄNTAR UT VINTERN

Väntar ut vintern

Räknar ned dagarna

Väntar ut vintern

Snart är det grönt i hagarna

Väntar ut vintern

Väntar ut vintern nu

 

Jag väntar ut vintern

Den är en tragedi

Kall och förskräcklig

Meteorologisk barbari

Väntar ut vintern

Väntar ut vintern nu

 

Jag räknar dagar men

summeringen ska ske

Ja, summeringen ska ske

Men jag 

väntar ut vintern

väntar ut vintern nu

 

Så jag väntar ut vintern

Vad har jag uppnått då?

Tiden går framåt

och målet ska jag säkert nå

Väntar ut vintern

Väntar ut vintern nu

 

Jag målar en bild

och längtar mig vild

Jag målar en bild

och längtar mig vild

Vild för våren!

 

LARZ GUSTAFSSON  7/12 2022

 

Musik: Anthony Mansfield




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-12-07 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP