Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Je går etter

Ambitionera springer före,
men sjöl så släntrer je etter
int så myke annet å göre
når söm dan e full utå nätter

De roper på mej:- Kom! Skynt dej då!
Int ska du gå där å va bitter.
med de bästa för mej det syns mej då
att lyss på dem icke je gitter.







Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-08 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vet inte vilken dialekt den är skriven på. robotöversättning klarade de flesta orden dock, trodde först kanske norska men hade fel.

"men sjöl så släntrer je etter"

betyda visstom

"men när du väl är borta vandrar du omkring"

är så vara förvirrom stundom gladom.

(ja min gammelsvenska är inte så bra....)

smilbanden gå upp så vill säga prosit intsånär gladärhär inånsortsickemisär jagsvärjagsvärjagiminodinsfär.
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick