Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draperade isvingar

Köldnatten
draperade sina
isvingar
över Svartån

Små stjärnor
leker runt grenarna
vid Järntorget

I stilla slumran
vilar slottet
ännu utan vinterskrud

Månens puls
under min hud




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-09 17:19



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Puls kan slå under vinterskrud
men med bara kyla känns
allt förstenat.
Text som fastnar.
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP