Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


havstulpaner


Skaparen tänkte "varde liv"
framtiden tänker annorlunda
tidens vågor rör vår själ
Du seglare som drömmande
delade rum med natten
det enda som värmde dig
var kappan av fjäder
Minnet var brödet du åt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-12-09 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP