Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kudden jag kramar blöder mina tårar


Jagad av nattens mörkaste hörn
Stirrar jag blint mot dörren
Där någonstans, på andra sidan
Hörs ett steg, men bara ett
Ljus som flimrar förbi
Utan orsak och utan mål

Mörkret sluter mig
Stänger mig
Krymper mig
Till den jag var
Så liten och så rädd
för vad livet var
Sliter mitt hår, skär min arm
Spottar på min spegelbild
Den som inte finns

Famlar efter dörren
Måste hitta ut
Kudden jag kramar
blöder mina tårar
Väter mina kinder
En andra gång
Huvudet slår mot väggar
Ingen dörr finns kvar att öppna




Fri vers (Fri form) av Vilhelm
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-09 21:19



Bookmark and Share


  miramin
Oj denna va stark. Stark skrivet !
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Vilhelm
Vilhelm