Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon förresten kram<3


Oraklet

Var inte förundrad kloka uggla
över oraklet som tolkar
och säljer ut andra på torget
Han visar sig alltid på scen
då det luktar bränt och gnäller
över den lilla stenen i skon
att han begraver andra
under stenblock bryr han sig inte !
Kärlek en utdöd dinosaurie
omtanke en affärsangelägenhet
Vänner hugger varandra i ryggen, den som tolkar dagen
gräver inte gravar som de andra
Drömmer gör vi för att överleva. Ingenting är som förut
Människor flyter ensamma förbi. Broder dödar broder
och systrar horar med systerns make
Vad för värld har vi fått. Undrar någon
varför allt blir grått då det äkta utrotas

Morgonväktaren blickar ut

"en plats i solen" och frukosten
reser till solen
fann kattgårdsnätet havande
som hängbuksvin, operation dagsverke snö
tankar på sidor tidiga mött
Blockeringar blir en spretig bukett
beskärning ger samma resultat
en gren ger ingen maskstungen frukt
somliga tragiska
andra fasansfulla
de äkta utrotas även vår vän A försvann
kan det varit meddelandet lade på köksbordet
om hon skulle läsa :(
alla marknadsundersökningar visar ständigt på
just det.
Jag sitter då jag kissar, många gör det inte.







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-12-10 07:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var bra
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP