Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla.


andedräkt



Ur den luft vi andas
kan något stort skapas
blott om vi lägger en del
av vår själ däruti
Vi måste andas djupt
blåsa liv i de redan döda
vara ett kopparrött rop i skymningen
en strimma ljus över himlen
då kan vi växa till den flod
som störtar diktaturer
och statuera exempel
hur vidriga dessa kreatur är
och blottlägga deras usla karaktär




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2022-12-11 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP