Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stresstålig


Det finns ingen nog. Blott robocop
Vi är kött och blod och reagerar på stress
personal på akuten hade höga värden
under alltför lång tid
blev livsfarliga sjuka utbrända
En intressant ögonöppnare
för varje varelse som inte önskar
hamna på IVA
I det här fallet var detta
arbetsgivarens intresse personal
håller sig friska




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-12-11 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP