Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TRADITIONER ÄR FÖR HJON

Traditioner är för hjon

En förkrympt liten person

styrs av rädsla och kontroll

och då spelar mönstret roll

Bryter någon mot det där

drabbas han av stor misär

Traditioner är för hjon

Slakta "heligaste" kon!

 

LARZ GUSTAFSSON 11/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-12-11 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP