Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för du läser



Sover gott i vetskap om du mår bra
lyssnar till dina tankar före jag släcker
döden har andats mig i nacken
så länge att spindelbens hostattacker
inte smittar längre

de förstod inte och gör det aldrig
desto mera de försökte
allt mera fann under ytan
och nu ligger havet mellan oss och dem
läser alla ord i papper
våra samtal
sparade även vännerna
olikheter finns, de som ständigt byter kläder
och de som behåller de gamla
det bästa med låta bild och text vila
varje fel och knut
framträder tydligare

Ser sambandet den med tokskorna
som "avlidit" spelar piano....
det var han som tjatade "har du tagit
dina antidep. inte klarlagt vem då spindelben
brukar låna andras kläder !!
Din "broder" sparade en del texter han skrev
"Vem är jag att döma dom som faller
för tidens kalla vinddrag
när midnatten passerar mig
vid busskurens kör"
ack och ve blir enbart
bamseledsen tvärt..
ser fågeln som reser sig ur askan
och gav dig återfall
"min journal är en mardröm" 2015
ingen ska behöva känna sig
som otvättade kläder..med tanke på
hur smutsiga grannarna är!
Det är då det regnar hos mig
tack Gud för att det regnar,
alla radband över kudden då morgon mig väckt
skulle hedrat vilket helgonaltare som helst
och Lorden..

spindelben kan aldrig tvätta sitt samvete rent
för vad han gjort
hur många gravar har han grävt
genom dansen kring guldkalven








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-12-12 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP