Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julekula


Då jag skakar kulan
faller flingor i mina händer
de talar om julefrid
medan de smälter
genom fransgardin skymtar
skimrande kristaller
och då änglavingar sveper
sin frasande kappa
över oss
värmer solens guldtrådar
dagen



ha en fin dag älskade uggla<3
idag ska tjejgänget mötas
på sitt stamlokus :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-12-12 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP