Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå Sigmund Freuds indelning av drömmar i Manifest och Latent innehåll


Mardrömsanalys

Mardrömmens manifesta situation

ger en illusion

i den latenta drömmens mission

att rensa hjärnans skrot

med REM sömnens bot




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-12 11:42



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Mycket skrot att städa bort
men hoppas på en dröm av omarig sort
2022-12-12

    Sefarge VIP
Mani-festa mindre
och REM-sömn
Dröm mera
Nuförtiden?
;)

2022-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Texten får mig att tänka på min mor som ofta sa att det var bra att sova på saken.
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP