Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svärmar


Ogräs säger många
delikatess säger andra
glömmer dem gör ingen
de är livskraftiga då de blommar
Överlever gör de
trots många försöker utrota dem
Nog menade Gud något
då han dom skapade
något viktigt som mången glömt
Alla är viktiga
de lyser som solen där de står
Maskrosorna
och de sprider sitt budskap
över ängarna








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-12-13 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP