Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lucia



Ett sus går genom stora salen
ett ljussken närmar sig
med ljus i sitt hår över
tröskeln hon skrider
Under årets mörkaste tider
kommer ljusdrottningen
till alla som av mörkret lider
Hennes budskap får aldrig glömmas
det måste i varje hjärta gömmas
medmänsklighet hopp och tro
skynda, låt inte det viktiga bero









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-12-13 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP