Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns inga snälla barn i världen.


Den riktiga jultomten ställer in för första gången.

Ryssland har haft interna konflikter, kvinnor vill ha hem män till jul. allt kommer att hända på juldagen.
Putin lämnade Ryssland i händerna på sina hantlangare under lång tid och orsakade en internationell skandal eftersom även rumänerna har ett olöst problem.


Sami hade också en kandidat som hette Putin och orsakade den där subtila specialoperationen.

-Vad fan, det är krig i allmänhet ända sedan prinsessan Victorias besök i deras tält.
Nu förstod den riktige Putin, liksom Rumänien med Schengenblockaden, att detta är en internationell konspiration som i "mambo five" vill alla återställa sin del av landet, mongoloiden och samerna, och rumänen och ungraren och androierna riskerade sina liv för att arbeta som presidentkandidater, där varken zigenaren eller juden, eller moldova or rumänska Zelenskis kopia är underlägsen när man ska få vikarier på jobbet för blindfilmen...


Putin kommer dock att öppna fallet med Materiuska-dockan där alla har hittat en större eller mindre politisk roll täckt av hans namn om han nu ändå måste han drar sig tillbaka under förevändning att han fortfarande måste göra den där ryggradsoperationen som orsakade honom fysisk och känslomässig smärta, kommer rättvisa att skipas i denna internationella konflikt och konspiration.


Vad gör gör dårar till nonsens när dem kommer till makten om inte ett krig,från getherden till oligarkerna?!

Om de inte redan har tagit livet av sig kan de utlämnas till konfliktområden i sina länder för att kapas och dekoreras för deras bravader.


Således kommer historien om jultomten under masken att passera som ett ekonomiskt skämt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-12-13 11:20



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/primele-companii-de-stat-romanesti-iau-masuri-impotriva-austriei-si-isi-muta-conturile-de-la-bcr-anuntul-lui-grindeanu.html
2022-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP