Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josefin 23



Jagad av tusenfotad armé vred vi händerna
då vi fann nätet spindelben vävt
och över tråden ett ludet djur klättrade
Vår Herre ropade härda ut och lossade våra band
kastade alla oheliga i samma fängelse
där han ständigt under deras sulor eldade
de dog tusen dödar varje natt
men varje morgon liksom Fenix de vaknade
till ett och samma elände




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-12-13 18:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!! ömkar dem inte
2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP