Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Humlan


sover i sitt lilla bo
skapat av träull eller jord
inte bläddrar den blad
den sover
vårens dofter honom väcker
ur vintersömn
kanhända han sover
men flugmannen sköter sitt jobb
skatt betalar ingen humla
men mannen

trevlig liten lek med ord, fick mig för
ett ögonblick att tänka på Becketts poesi

Tack för idag, hoppas Din dag var bra kram






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-12-13 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP