Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tycker om klokuggla


Tänka dig du sitter och skriver
en dikt med en fjäder av ljus
minns dina finurliga senryu
du förklarade mig med tålamod ;)

Godnatt det finns ingen som du




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-13 21:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Plus en del andra samvetslösa inte ens på din dag utan den fan spelar cittra
2022-12-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP