Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De oheliga



Självklar rättighet vid bordet sitta
utan spindlar i soppan
Ovälkomna gäster
satt med knäppta händer
mässade bönen och du
rabblade blomman vit på repeat
Hela familjen går igen

fröken drog ut klasslistorna
det mullrar och ryker under locket
de vanartiga eleverna
alla tätt sammanbundna
till en enda knut







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-14 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP